• Септември 2024
 • 09-09-2024
 • 730 лв.
 • Транспорт: Автобус
 • Нощувки: 5
 • Град / Курорт: Паралия Катерини.
 • Държава: Гърция
 • Код: 35

Почивка в Паралия Катерини през  септември с автобус

Транспорт :Автобус –без нощни преходи !!!

Продължителност

6 дни/5 нощувки на база закуска и вечеря!!!

Дати: 09.09.2024-14.09.2024г

 Цена: 730.00лв на турист в двойна или тройна стая на редовно легло

 

Програма

1 ден:09.09. 2024г

Отпътуване в 02.00 ч. от гр. Русе ,от Велико Търново в 3,30ч пред Автогара Юг, в Казанлък от ОМВ –изхода на града посока Стара Загора в 4,30ч от Стара Загора в 5,00ч ,от София -7.00 ч от Трафик Маркат  Сердика по маршрут  София -  Благоевград – Кулата – Солун –Паралия Катерини. Пристигане в курорта. Настаняване. Свободно време. Нощувка

2 ден:10.09.2024г

Закуска. По желание полудневна екскурзия до живописното, старинно село с красиви каменни къщи Палеос Пантелеймонас, разположено в полите на Олимп и посещение на селището Дион . В архитектурния резерват има няколко  занаятчийски работилници с уникално изработени сувенири и подаръци. Дион (на гръцки: Δίον, на латински: Dium) е античен град в Егейска Македония, Гърция. Разположен е в Пиерийската равнина, край едноименното село Дион (до 1961 година Малатрия), на 13 километра южно от град Катерини и на 6 километра от крайбрежнието на Солунския залив, в северното подножие на планината Олимп.
Името на града е алтернативна гръцка форма на Зевс, богът на дневната светлина и водач на олимпийските богове.Връщане в хотела. Свободно време.  Нощувка.  

3 ден:11.09.2024г

Закуска. По  желание срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия до Метеора-25.00евро за лица над 12.00години ,20-евро за деца до 15.99 години ; Цената включва:транспорт ,магистрални и пътни такси ,екскурзоводско обслужване и посещение на работилница за икони „Зиндрос“ .Входните такси на музейте не са включени в цената или свободно време .Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.                                                     

4 ден:12.09.2024г

Закуска.  Свободно време за плаж. Нощувка.

5 ден:13.09.2024г

Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или по желание срещу доплащане целодневен круиздо осторовите Скиатос и Скопело . Ще имате възможност да видите и заснемете красивите гледки на гръцкото краибрежие. Отпътуваме от хотела. В 05:00 часа от хотела посока града Волос  ще се качим на круизия кораб. Капитанът на кораба приветства туристите и ще обяви програмата по маршрута. По време на пътуването ни до остров Скиатос за доброто настроение ще се грижи екипажа на кораба с традиционни танци и забавления. След като пристигнем на острова, корабът ще остане около 3 часа на пристанището на гр. Скиатос. Ще имаме свободно време за посещение и разглеждане на столицата, за разходка и да опитаме местни ястията в колоритните таверни около пристанището, както и да се насладим на прекрасните гледки към полуостров Бурци, който разделя пристанището на Скиатос на две части. В 14:45 корабът отпътува за Кукунариес – най-големият и красив пясъчен плаж. Ще имаме възможност за плуване в кристалното синьо море, напитка под сянката на боровете, които буквално свършват там, където започва пясъка и морето. Ще имаме свободно време около 2 часа, след което отпътуваме обратно. Връщане в хотела. Нощувка. 

6 ден:14.09.2024г

 Закуска . Отпътуване за Солун . Панорамна обиколка с екскурзовод:  Бялата кула   – символ на града; църквата “Св. св. Кирил и Методий”; площад “Наварино” с Двореца на Галер; Арката на Галер, построена през 305 г. за отпразнуване на окончателната победа на император Галер Максимилиан над персите; крепостта “Ептапиргио” с прекрасна панорамна гледка към града и Термическия залив; църквата “Св. Димитър” - необичайно красив храм, построен от розови тухли, където се пазят мощите на св. Димитър. Свободно време.По желание – срещу доплащане – Мини круиз „Солунско крайбрежие“. Отпътуване за България. Пристигане в Русе около полунощ.

Най-нови Екскурзии

Екскурзиите предоставят възможността да съберете уникални изживявания и спомени. Всяка дестинация има свои уникални атракции, които можете да посетите и изпробвате. Пътуването може да бъде прекрасен начин да се отпуснете и разтоварите. Променянето на околната среда и отдалечаването от ежедневния стрес имат благоприятно въздействие върху психическото и физическото ви здраве

МОНАКО, НИЦА, СЕН ТРОПЕ И СЕН ПОЛ ДЬО ВАНС

 • Август 2024
 • Октомври 2024
929 лв.
транспорт: Самолет
Препоръчано
МИЛАНО, ГЕНУА, САНРЕМО,- СЕН ТРОПЕ, Сен Пол дьо Ванс, КАН, НИЦА, МОНАКО, МОНТЕ КАРЛО
нощувки: 4

Екскурзия до Япония - самолетна програма

 • Октомври 2024
8490 лв.
транспорт: Самолет
Препоръчано
Токио – Нико – Камакура - планината Фуджи-сан – Хаконе – Ошино Хакай – Мацумото - Такаяма - Ширакава-го – Каназава - Киото - Нара – Осака
нощувки: 10

В КАТАР ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2024

 • Септември 2024
1610 лв.
транспорт: Самолет
доха
нощувки: 4

Круиз Япония, Хонг Конг, Тайван, Филипини на 23.11.2024

 • Ноември 2024
8195 лв.
транспорт: Кораб
Токио и Манила; Нико
нощувки: 16

Безплатна, неангажираща консултация

Понякога и по-лесно с една неангажираща онлайн консултация в удобен за вас ден и час. Можем заедно да намерим Вашата перфектна ваканция

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.