Непал и Бутан-05.11.2019

Непал и Бутан Екскурзията е десетдневна и включва 4 нощувки в Катманду, 1 нощувка в Тимпу или околности, 1 нощувка в Пунака или околности, 1 нощувка в Паро или околности, 1 нощувка в Покхара или околности и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Катманду, Патан, Паро, Тимпу, Пунака, манастира „Гнездото на тигъра“ и Покхара. Настаняването е на база полупансион в Непал и пълен пансион в Бутан, в хотели 3 и 4 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти, билетите за вътрешните полети Катманду - Паро, Паро - Покхара и Покхара - Катманду и трансфери. Трансферите по програмата се извършват с минибус или автобус. Лети се София – Истанбул – Катманду/ Катманду – Истанбул – София с „Търкиш еъруейз“. Вътрешните полети са с местни авиокомпании. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.
4399 лв.
Код: erualtr02 | : | Дестинация: НЕПАЛ  БУТАН 
Валидност на офертата: : от 23/01/2019 до 22/11/2019
Непал и Бутан-05.11.2019

Програма

Периоди и Цени

05.11.2019-4399 лв.

Цената включва

Самолетни билети София-Катманду, Катманду-София; Безплатен салонен и чекиран багаж; Летищни такси; Вътрешни полети Катманду-Паро, Паро-Покхара и Покхара-Катманду; Бутанска виза; 8 нощувки със закуски и вечери в хотели 3 и 4 звезди; 3 обяда в Бутан; 1 традиционна вечеря с фолклорна програма; Всички трансфери по маршрута; Екскурзоводско обслужване; Входни такси за туристическите обекти по програмата; Водач – придружител от туроператора.

Цената не вкючва

Разходи от личен характер; Такса за издаване на непалска виза – 25 USD на човек; Медицинска застраховка; Такси за снимки и видео за някои забележителности; Бакшиши за шофьор и екскурзовод 3-5 USD на човек на ден; Застраховка Oтмяна на пътуване – 2% - 3% от пакетната цена в зависимост от момента на сключване; Разходи от личен характе

Доп. екскурзиии

Условия